top of page

Norge med Campervan 🚐

Vi forsätter i Norgespåret - Det är väl passande inför kommande äventyr i vår och sommar. Vi har satt ihop en introduktionsguide till att åka husbil genom Norge. Vi hoppas den kommer kunna vara din personliga kompass genom de slingrande vägarna och hisnande vyerna.

Från trafikregler till matupplevelser - vi har det du behöver för att göra din resa så smidig och avkopplande som möjligt.

Vill du komma direkt till den kompletta 12-sidiga guiden - Klicka här



©️Camp:unity


 

Trafikregler och Information

Vi börjar med att gå igenom trafikreglerna, inklusive eventuella avgifter och viktig information du behöver veta. Dessutom får du tips om kontaktvägar för trafikrelaterade frågor och hur du kontrollerar att din bil är redo för resan med hjälp av checklistor från Camp:unity.se.

Bergskörning och Vägavgifter

Att köra i bergiga områden kan vara en utmaning, så vi delar med oss av några användbara tips för att hantera branta partier. Dessutom får du information om vägavgifter och hur du navigerar bilfärjor smidigt med Autopass, ePass24 och Ferry Pay.

Camping och Resor

Norge är känt för sina vackra campingplatser och underbara natur. Vi ger dig insikter om NAF Camp, Bobilsplassen och Park4night, samt information om tömningsstationer för din bekvämlighet längs vägen.

Utforska Norges Skönhet

Ta en titt på Norges nationella turistvägar och få geografiska tips för att utforska olika regioner som: Nord-Norge, Västra Norge (Fjord Norge), Södra Norge och Östra Norge.

Sevärdheter och Städer

Upptäck vad städerna i Norge har att erbjuda med tips på aktiviteter och sevärdheter i städer som Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Ålesund, Tromsø, Geiranger, Åndalsnes, Åndenes, Røros och Svolvær (Lofoten).

Mat och Dryck

När det gäller mat och dryck i Norge, använd online-recensioner, matguider och inspireras av sociala medier och matbloggar för att upptäcka nya favoriter. När du handlar, utforska stora kedjor som Kiwi och Coop för alla behov, och glöm inte att leta efter lokala delikatessbutiker för unika smaker.

Resa med Husdjur

Om du reser med din fyrbenta vän delar vi också information om att ta med hund till Norge, inklusive eventuella regler och rekommendationer.


Ha en fantastisk resa och njut av allt detta vackra land har att erbjuda! Läs guiden här!






57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page