top of page

Ny skribent: Isabelle och bussen Ben


I slutet av Augusti 2023 begav jag mig ut i Europa med vanen jag köpt några veckor tidigare, efter år av längtan att få komma ut och upptäcka världen. När jag lämnade Sverige hade jag egentligen ingen plan, jag ville vandra lite i alperna, upptäcka Portugal och lära mig laga mat i Grekland, eller åtminstone var det vad jag sa när folk frågade.Egentligen var jag ute efter något större, men jag visste inte riktigt vad. Jag hade ingen plan men förväntningarna var höga, det här var äventyret jag väntat på, längtat efter och drömt om, det var nu mitt liv skulle börja!


I slutet av augusti lämnade jag Sverige på obestämd tid, men det var en sak jag inte hade tagit med i beräkningen och det var ensamheten. Ingenting var som jag förväntade mig, jag kände mig misslyckad och redan i september ville jag vända hem. 





Mitt namn är Isabelle, jag är 22 år och reser runt i min van Ben, en Mercedes Benz Sprinterbuss från 2003. Jag är nu inne på min femte månad i vanen och befinner mig i soliga Spanien där jag spenderar dagarna med att utforska fantastisk klättring.

 

I den här serien kommer jag dela med mig av min resa, med allt vad det innebär. Det extraordinära och det vardagliga. Alla utmaningar, lärdomar, insikter och upplevelser. All glädje och all besvikelse. Framförallt vill jag berätta om vad som hände när mina förväntningar rasade och jag stod ensam i det okända, ovetandes om vart jag var på väg. 



Du kommer kunna läsa allt om min resa här på Camp:unity under kategorin: Isabelle - På tur i Europa




36 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page